Followers

Tuesday, December 21, 2010

Giveaway gift from Cameron (G.G.C)

Wahhh mesti bestkan pergi bercuti kat Cameron??nak2 lg bersama org tersayang..sy blum pernah lg ke sana...maybe suatu ari nanti kot..ble da kawin..hihi..

Okeyla kat sni sy nak cadangkan lisa pergi bercuti dekat Pantai Indah seaview Resort.saya xtaula lisa pernah pergi tempat ni lum...Nampak mcm slekeh sketkan die punyer signboard???tapi percayalah percutian ni sangat simple tapi menarik....hihi...

( Papan tanda nak ke resort..err nanti sy buat cdgn dekat pihak yg berkenaan suh letak papan tanda yang lagi menarik...^-^)

( sebelum check in sempat lagi berkelah dekat pantai indah dlu...best :DD)

Nilah bangunan resort...Lengkap dengan semua kemudahan seperti katil (ofe secousela ader kan...huhu), aircond (dekat blik utama jela), tv,peti ais,microwave, pingpong table, badminton court,tempat untuk berbbQ pun disediakan n mcm2 lagi...Kolam renang pun ader..dewasa satu dan kanak2 satu..If lisa minat memancing atau siape2 jer keluarga lisa yang minat memancing sesuaila dtg kt cni...lau ader rezeki boley dpt ikan besar2..time sy dtg aritu cume dpt ikan belukang jer..;DD

(terlebey excited...mcm dpt ikn besar..huhu)

Ni pemandangan di bwh n kat depan resort nie ader tempat memancing bg mereka yang minat memancing..tp yang ni berbayarla yea...

(pemandangan di waktu senja...cantikkan????)

Pasal makanan Lisa jangan risau banyak restoran2 yang sedap...If lisa ske ikan bakar, kerang rebus/bakar bley pergi restoran yang berdekatan ngn pantai indah...goreng2 pun ader...

Lau petang2, ley g main layang2 dekat pantai Indah..ader bnyak gerai dibuka..biase ari minggu mesti ramaila org dekat pantai indah... N yang paling best skali bg sy time pergi cni dpt g bukit malawati...Bukit Malawati ni salah satu tempat yang bersejarah dekat kuala selangor..Dekat je dgn resort..Nape sy kate best dkt bkt malawati nie sbb ader sejenis monyet yang sgt jinak n tidak kacau pengunjung..kite boley pegang die n bg die mkn secara dekat..blh tg vdeo yang sy sediakn nie...
video

Hope lisa suke..maafla panjang plak sy membebel..hihi

mereka yang berminat ley klik cni!!!!!

fafa tag :
Nuyah
ain zulaikha
wan
faja

tarikh tutup : 24 Disember 2010



3 comments:

  1. salam. wah . entry yg menarik. thanks yer:)

    btw. gud luck:)

    ReplyDelete
  2. salam. anda menang G.G.C
    sila antar details

    http://lisaafha.blogspot.com/2010/12/pemenang-ggc-yg-sebenar2nya-ialah.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...